Wie ben ik

Massage heeft al jaren mijn interesse. Een aantal jaar geleden besloot ik hier ook echt iets mee te gaan doen en begon ik in 2009 mijn opleiding bij Holos (Academie voor Massagetherapie) tot masseur. Hierna ben ik met veel enthousiasme bij Holos verder gegaan met de opleiding tot massagetherapeut. In de zomer van 2013 heb ik dit diploma behaald.

De afgelopen jaren heb ik geleerd om beter te luisteren naar mijn lichaam en mijn gevoel. Ik ben me sneller bewust van de signalen die mijn lichaam me geeft. Door hier juist naar te luisteren in plaats van te negeren kan ik dan ook beter de keuzes maken die goed voor me zijn. De massages hebben hier een heel grote rol in gespeeld. Ik vind het dan ook fijn om mensen met massage kennis te laten maken en te laten ervaren wat dit voor hun kan betekenen.

Nadat ik mijn praktijk eerst in Sittard heb opgebouwd ben ik vervolgens samen met mijn vriend verhuisd naar Tilburg. In 2014 ben ik hier opnieuw begonnen met de opstart van mijn praktijk. Doordat ons gezin zich in mei 2015 uitgebreid heeft met een zoontje ben ik me verder gaan verdiepen in zwangerschapsmassage en babymassage en biedt ik dit nu dan ook aan anderen aan. Ik heb ervaren dat ik veel aan de zwangerschapsmassage gehad heb en geniet elke keer weer van de massages die ik mijn zoontje kan geven. Ik geef dit dan ook graag door aan andere ouders.