Klankmassage

De klanken en trillingen bij een klankmassage geven een diepe ontspanning en geven meer balans. Blokkades en spanningen kunnen door de trillingen loskomen en het lichaam helpen bij het zelfherstellend vermogen.

Buiten dat een klankmassage ontspanning kan geven kan het ook helpen bij de bewustwording van blokkades in het lichaam of bijvoorbeeld emoties. Een klankmassage kan dan ook een goede therapeutische ondersteuning zijn bij andere behandelingen. Een klankmassage kan ook ingezet worden bij pijnklachten door een overbelasting van de spieren of spanning.

Bij een klankmassage is het alleen nodig om de schoenen uit en eventuele sieraden af te doen. Makkelijk zittende kleding is prettig bij deze behandeling. Tijdens de behandeling zullen en klankschalen op en naast het lichaam geplaatst worden en zacht worden aangeslagen. Hierdoor voel je hoe de trillingen door je lichaam heen gaan en dit in combinatie met de klanken geeft een diepe ontspanning. Elke sessie is anders en afgestemd op wat er op dat moment nodig is.