Cursus babymassage

Je baby masseren is een natuurlijke manier om je baby zich te laten ontspannen en er zijn nog veel meer voordelen. De massage heeft een positieve uitwerking op het hele lichaam. Het stimuleert de doorbloeding van de huid, de ontwikkeling van de spieren en de zintuigen worden gestimuleerd. Bovendien zorgen de massages voor een sterke band tussen jou en je kind. Ook kan babymassage helpen bij darmkrampjes of veel huilen.

De babymassage is geschikt voor baby’s van ongeveer 6 weken tot wanneer ze leren kruipen. Iedereen kan leren een baby te masseren. Hier is geen speciale kennis voor nodig!

De cursus

De babymassage cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten in kleine groepjes van maximaal 3 baby’s met hun ouder of verzorger. In de cursus leer je in behapbare stukjes de massage en krijg je extra informatie. De bijeenkomsten worden in overleg op verschillende momenten en tijden aangeboden. De cursus kost €95,-. Hierbij is koffie, thee, olie en een reader inbegrepen. De cursus wordt door sommige verzekeraars, vanuit het aanvullende pakket, geheel of gedeeltelijk vergoed. Je kan daarover contact opnemen met je zorgverzekeraar.

De locatie

De cursus wordt gegeven in mijn praktijk. In overleg is het ook mogelijk om met een groep de bijeenkomsten op een andere locatie te doen, bijvoorbeeld bij iemand thuis. Wanneer je dat liever hebt is het ook mogelijk om privé les te krijgen. Hetzij in mijn praktijk of bij jou thuis. De kosten van een privé les zijn €32,50 in mijn praktijk en €37,50 bij jou thuis.